Hemmadag (som spenderas utomhus) och en färsk 2-åring!

18 Mar

Ellen får stanna hemma en dag till, hon känns inte helt frisk ännu, så det blir ytterligare en hemmadag men den ska till största delen spenderas utomhus. Vi tänkte titta förbi Chickenpox, en sväng till parken och i eftermiddag ska vi titta på skidor här om alla orkar. Frisk luft måste ju vara den bästa medicinen, eller?

På torsdag kväll kommer Ellens och Mikkels fantastiska farmor hit från Köpenhamn. Det ska bli trevligt. Igår fick vi även en höra en fantastisk rolig nyhet som vi snart avslöjar! Fantastiskt är ordet!

Och världens största och finaste grattis till Spencer, min alldeles egen systerson som idag fyller 2 år! Och så kan jag samtidigt passa på att lämna ett personligt meddelande till Sara:  Är det något "särskilt" Spencer kan tänkas önska sig? Ellen tycker att han behöver en glittrig portmonä och pastasås.

Ellen och Spencer – ett mycket koncentrerat kusinpar på denna bild. Det brukar vara bra mycket livligare, mindre slagsmål om kundvagnen hos mormor och morfar. Ellen tycker att det är hennes…
/Hanna
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: