Vinterhättor, svansar och ekologiska bullar

30 Jul
    
  
Nu har vi kvällsfikat (och ska jobba en stund till…) på nybakta bullar som nu är helt ekologiska tack vare Goodstore! Här hemma bakar vi nämligen inte kanelbullar utan kardemummabullar och det var just kardemumman som vi nu har hittat ekologisk (i storpack). Det förbrukas en hel del kardemumma då jag har i kaffet också. Och i havregrynsgröten. Och ibland i maten.

Annars har det blivit några vinterhättor med nytt mjukt, skönt och framförallt snyggt grönt foder, GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vinterhättan är lite mer omslutande kring huvudet så att den blir extra varm. Den svart/vita hättan (tyget som vi kallar Medaljong) är helt ekologisk SKAL/GOTS-certifierad medan den andra är av återanvänt yttertyg. Tre små svansar har det också blivit, men mer om det en annan gång!

Självklart har även några tossor sytts och postats men innan de packades ner togs det obligatoriska fotot. Jeppe tycker att mina uppradade tossbilder börjar bli tjatiga, så idag blev det ett foto i cheerleading-anda! Så här är ett foto till dig Jeppe!  /H

Jag spenderade lååång tid med att stapla dem 🙂

BonkeliMini – ekologiska barnkläder – hemsida och webshop

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: