Hungriga lejon

2 Sep

Vårt arbetsrum är ganska mörkt, men under en liten stund på dagen/eftermiddagen studsar solen in och lyser upp vårt klippbord. Precis när jag satt mig ner för att märka byxor så kom ljuset. Fantastiskt! Medan Jeppe lagade lunch åkte Jeans och Byxan Rödrand ner i en låda och är nu på väg mot Göteborg.

Sedan syddes några tossor och en Byxan Krusbär, paket frankerades och några chokladbitar (ekologisk, rättvisemärkt och fantastiskt snygg förpackning) åkte ner i magen och sedan följde en fikapaus. Ellen räknade så att bullarna skulle räcka till alla hungriga lejon på magen. Linnet Lejon har varit storfavoriten men tyvärr börjar tyget ta slut.

Det har varit väldigt familjärt under dagarna under en tid nu då Ellen varit hemma från dagis en tid. Jättemycket får man inte gjort med sjuka barn (och föräldrar…) hemma, men igår målade vi vargar och idag bakades det alltså kardemummabullar. Middagen bestod av curry-kokosmjölk-rödalinser-spenat-gryta och för den yngsta i familjen var det quinoagröt som gällde. Kokas på quinoaflingor, världens bästa gröt för växande bebisar tätt följt efter hirsgröt. Trevlig kväll! /H & J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: