Ekologisk jul och lucia – julklappstips!

8 Nov
Ekologisk mantel i härlig röd velour, svarta kantband och en stor grön knapp med ögla. En perfekt julklapp till alla barn från 2 år och några år uppåt och den hittar nu här!
Vi sydde några till Ellens förskola förra året och de är riktigt poppis. Det gulligaste är att alla barnen har mantlarna framåt på magen som jättehaklappar! Men det klart, annars så ser man de inte 🙂
Här ovan kan ni se hur vi tränar vi inför julens pepparkaksbak! Man måste få ut så många kakor som möjligt på den utkavlade degen och i det här fallet gäller det stjärnor och guldtyget till stjärnmössor. Särskillt viktigt är det eftersom guldtyget har tagits bort hos tillverkaren/leverantören… Vi får ordna med en annan lösning till nästa år.

Vi samlat på oss en hel del med ekologiska maskeradkläder, bland annat Hättan Mjau, Trollbyxa och stjärnmössa och vi ska få upp så många som möjligt i vår webshop.

Nu drar det snart ihop sig till Historiska Museets Ekomarkad och om ni vill hälsa på oss och kanske köpa en tomteluva så finns vi där nästa helg! /Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: